Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over RN-Machinebouw

RN Machinebouw is een allround, innovatief machinebouw bedrijf dat sinds 1994 gevestigd is in Drachten.
Wij voeren graag wensen van klanten uit op het gebied van productautomatisering en mechanisering.

Kortom arbeidsbesparing!

Door jarenlang projectmatig te werken in diverse industriebranches heeft RN Machinebouw de “Know-how” en ervaring in huis die u zoekt!.

Naast het leveren van complete machines kunnen wij ook halffabrikaten leveren. Onze diensten gaan van ontwerp t/m realisatie van machines en installaties. Daarnaast staan we ook borg voor het onderhoud hiervan.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats, welke voorzien is van een uitgebreid machinepark. Sinds 2007 is de werkplaats uitgebreid met een ruime hal van 44 x 28,5 x12 meter. Er is een separate RVS afdeling. De hal is voorzien van ruime fabrieksdeuren van12 meter breed en 8 meter hoog, een vloeistofdichte vloer en heeft naast een persluchtringleiding een 10 tons bovenloopkraan ter beschikking.

Het kantoorgedeelte is voorzien van een eigen engineeringafdeling. De engineering heeft de beschikking over een modern 3D-CAD systeem.

Wij zijn lid van de Metaalunie en maken gebruik van de Metaalunie voorwaarden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren